Om Carat

Avdelinger i Carat Norge

Carat Norge

Carat er et av verdens ledende mediebyrånettverk og inngår i Dentsu Aegis Network som er et av verdens største mediekonsern. Carat er representert i over 130 land og det jobber i dag  ca. 6 500 personer i Carat på verdensbasis.Gjennom snart 40 år har Carat blitt drevet effektivt og med positive resultater år etter år. Dette har gitt oss muligheten til å utvikle medarbeidere, kompetanse, verktøy og tjenester som våre kunder nyter godt av. Vår sterke økonomi og den stabile rådgiverstaben med motiverte kommunikasjonsspesialister er de viktigste byggesteinene i en kompetansebedrift som Carat.

LES MER

Carat Strategy

Å øke konkurransekraften til kundene, krever mer av et mediebyrå enn før. I tillegg til den kompetansen et klassisk mediebyrå besitter, må solid markedsforståelse, posisjoneringsstrategisk kompetanse og evne til å involvere og engasjere forbrukerne på nye måter være en del av totalen. I tillegg må byrået kunne tilby måling og dokumentasjon av markedseffekter. For å gi kundene maksimal avkastning, jobber derfor kundeteamene våre tett med ressurser i Carats strategiske enhet. Denne enheten består av en innsikt/ROMI-avdeling og rådgivere med spesialkompetanse innenfor digitalstrategi og digital forretningsutvikling, CRM/dialogmarkedsføring på alle flater og spesialkompetanse i posisjoneringsarbeid

LES MER

Carat Client

I Carat Client er vi en gjeng på 20 personer som hver dag gløder for våre kunders merkevarer og tjenester. Hver dag leverer vi de beste og mest kostnadseffektive kommunikasjonsløsningene tilpasset den enkelte kunde, merke, målsetting og målgruppe.

LES MER

Carat TV/Radio/Kino

Carat sitter med den avdelingen innenfor mediene TV, Radio og Kino som har overlegent lengst erfaring av mediebyråene. Bred kunnskap, sterk gjennomføringsevne og hyggelige medarbeidere er nøkkelord. Dette er også nødvendig når Carat planlegger, forhandler og gjennomfører aktiviteter i ”lyd og bilde”-mediene for mange av Norges største annonsører.

LES MER

Avdelingene

DENTSU AEGIS NETWORK NORGE