TOPPLISTENE

  1. TV2: Åsted Norge
  609 810
  2. TVN: Neste sommer
  567 280
  3. TV2 Zebra: Fjorden cowboys
  160 080
  4. TV3: Black widows
  123 570
  5. MAX: Norske Rednecks
  71 420

Relaterte nyheter

Carat talenter skal representere Norge i Cannes

Vi gratulerer Therese Grieves og Cecilie Berger i Carat som gikk helt til topps konkurransen om å få representere Norge i Young Lions Media Festival i Cannes i juni.

Mediebyråforeningen har også i år samarbeidet med CAPA, Norges representant for Cannes Lions, og nylig avholdt den nasjonale konkurransen om å få representere Norge i Cannes under Young Lions Media Festival juni. For syvende gang har unge team konkurrert om å presentere den beste mediestrategien for årets oppdragsgiver som har vært Future Home og deres smarthusløsninger.

At Therese og Cecilie går til topps, viser at det gror godt i Carat og i Dentsu. Vi har mange smarte og dyktige unge kolleger hos oss som utfordrer og utfyller den mer erfarne garden. Cecilie og Therese viste i denne konkurransen høyt nivå på innsikt, strategi, medieidé og uttak. Vi er selvfølgelig kjempestolte, vil heie på dem i den internasjonale konkurransen i Cannes og selvfølgelig ta godt vare på disse juvelene.

Les også om dette på Kampanje

Click to share this post on Facebook Click to share this post on Twitter Click to share this post on e-mail Click to print this post

Kommentarer

Om forfatter

NYHETSBREV